sobota 6. prosince 2014

Drogy v Central Parku (E-kronika)

Zápis z okresní hry Grand Chase
Po srazu u metra na Lužinách jsme se odebrali do prostranství starý polorozpadlý kuželkárny. Perfektní zátiší pro akcičku jako je tahle. Všichni zavšivení drogoví poslíčci radši hned odprejskli do nějakýho svýho hnusnýho doupěte. Parta nablejskanejch sekuriťáků se suprovou minulostí se ještě dohodli na svojí chytrý strategii, probrali si mučící metody, a když jsme si vysvětlili, že členům protějšího týmu můžeme lámat a ničit jen pro nás nepotřebné části těla, všichni se vydali svou cestou.
Celá tahle věc se odehrávala v nějakým pochybným parku plným smažek a bezďáků. Já a moje parťačka jsme měli severozápad, tam jich naštěstí tolik nebylo. Nehci se nějak vychloubat, ale lituju všech, které jsme potkali, pěkně jsme jim naložili. Když už nechybělo málo k vychození nový pěšiny, rozhodli jsme se vyrazit někam jinam. Prošli jsme celej park a pak se vrátili zpátky do naší oblasti. Jak jsme tam došli, už se to tam hemžilo smažkama, tak jsme je sejmuli a zkonfiskovali cennej matroš. Tím samozřejmě myslím důkladně zabavili materiál, co nám je pak pomohl všechny dostat na kolena. Měli u sebe nějaký CDčko, tam jsme ho strčili do tý mašiny, co jsme měli v našem dočasným úkrytu. Nakonec z toho krámu vypadla půlka trasy jednoho ze čtyř dealerů, kterým všechny ty smažky z vděčnosti líbaj ruce.
Tak jsme na tu trasu nasadili jeden tým, kterej jí měl sledovat jako ostříž a všemu zabránit. Jinej tým se zas přilepil na nějaký ty poslíčky a pokaždý je hezky obral o všechno cenný. Museli se před svýma kámošema pěkně ztrapnit, nechat se takhle sledovat. Když už jsme měli skoro všechny zpracovaný a celá tahle věc se blížila ke konci, rozhodli jsme se zatlačit do kouta jednoho dealera v autě. Když jsme to auto obklíčili s dalšíma dvěma týmama, dali jsme jim trochu času na rozumný uvažování, čehož ale asi nebyli schopní. Tak jsme na ně vytáhli bouchačky, oni zpanikařili a ujeli, přitom nabrali jednoho mýho kámoše, naštěstí ale z blízkosti, takže byl celkem v pohodě, až na mírnej otřes jeho ega. Každopádně jsem se na ně naštval, tak jsem je oběhl z druhý strany. Jak jsem je zmerčil na silnici za rohem, rozeběhl jsem se na max a vyplatilo se to. Po chvíli jsem se uklidil trochu stranou a sledoval partičku opravdovejch amatérů. Vydal jsem se normálně hned za nima, a i když se otáčeli, nevšimli si mě. Dodneška jsem to nepochopil. Nicméně, měli fakt skvělej plán, bohužel si ale asi špatně vyložili význam spojení "Krej mi záda!" Tak jsem zezadu čapnul tu důležitou, co měla zásilku, a když si toho její parťák všimnul, rovnou se vzdal. Ti dva se snažili odevzdat poslední zásilku tomu dealerovi v autě.
Po konci jsme se s těma smažkama dostali zpátky do tý kuželkárny, kde jsme celou situaci pořádně shrnuli a zhodnotili. No a jak bylo hned jasný, hříchům v tomhle parku jsme samozřejmě zabránili. Když jsme si rozdělili výplatu, okamžitě jsme odtamtud vypadli. No, tak tomu říkám pořádný hlášení.
--Pálkař


Žádné komentáře: